Bine facut in Romania

Air Soft Technology - Bine facut in Romania


Airsoft . . . creat, tesut, finisat in Romania . . .

Air Soft Tehnology ... o tehnologie autentica romaneasca, creata de si pentru familie.

Panzele deFlorian pornesc de la promisiunea pe care ne-am facut-o in primul rand noua insine: respectarea motto-ului Bine-Facut in Romania. Am incercat sa ne intoarcem la vremurile cand “timpul avea rabdare”, iar panzele de casa respectau si pastrau toate beneficiile fibrelor naturale din care erau lucrate; am adaugat in plus un strop de ingeniozitate.

text separator line

La confluenta dintre hand-made si industrial, Air Soft Tehnology este o abordare moderna neconventionala a vechilor tehnici de tesere a panzelor in casa. Am pastrat rabdarea, procesarea blanda si grija pt detaliu a stramosilor nostri, pentru a proteja fibrele naturale de-a lungul intregului proces de productie; fara solicitari inutile, nefiresti naturalului, care le-ar putea afecta rezistenta si proprietatile originale. De aici, aspectul soft-crep-natural al tuturor panzelor deFlorian. Prin Air Soft Tehnology, am reusit sa le amplificam proprietatile naturale: tesaturile au o capacitate de aerare superioara, sunt mai durabile si mai rezistente - ca urmare a eliminarii tensionarilor nefiresti ale fibrelor si a tratamentelor chimice invazive folosite in tehnologia clasica.

text separator line

Am obtinut astfel panze topite unice, care sunt simultan:

  • antialergice
  • aerate, care lasa pielea sa respire
  • usor de intretinut - nu necesita obligatoriu calcarea
  • stabile dimensional indiferent de temperatura de spalare
  • durabile, in culori care isi pastreaza prospetimea, chiar si dupa spalari numeroase
text separator line

Experienta de peste 30 de ani in productia si cercetarea textila a fondatorului companiei, dar mai ales geniul si pasiunea sa, au facut posibila abordarea UNICA si crearea Air Soft Tehnology.

Fie ca vei incerca panza topita din bumbac, in sau matase, panzele deFlorian te vor convinge ca promisiunea Bine–Facut in Romania este pe deplin respectata.

newsletter
Pentru comenzi si cotatii de pret - email : office@panzatopita.ro