Bine facut in Romania
Acasa > Culori

  • Pentru vopsirea panzelor noastre, folosim exclusiv coloranti organici, de clasa superioara, cu certificare GOTS (Global Organic Textile Standard). Obisnuiti sa facm lucrurile incet si bine, am tinut musai sa oferim panze "din alea bune", rezistente si confortabile, dar mai ales sanatoase pentru trup si suflet. Asta inseamna ca avem grija sporita pentru tot ce intra in contact cu pielea celor mici si celor mari, dar si in interiorul caselor, prin piesele de design.
  • Iar pentru ca tesem din fire 100% naturale, alese pe spranceana, Mama Natura isi pune cate un strop din magie in fiecare vopsire. Asta inseamna ca pot exista mici diferente de nuanta (cam de 2-3 tonuri) intre fiecare lot de vopsire - dar asta-i frumusetea atunci cand lucrezi impreuna cu natura. Pentru ca in functie de felul in care a crescut planta in anul respectiv - cata umiditate a avut, lumina, vant si toate cele, poate sa absoarba colorantul usor diferit.
  • Vopsirile le facem exclusiv la comanda, iar cantitatile minime per culoare difera in functie de panza. Dar aceste detalii le veti gasi la prezentarea fiecarei panze in parte. Daca totusi va doriti sa incercati si cantitati mai mici, intrebati-ne cu curaj ce tonuri de culoare avem in stoc, iar noi cu drag va oferim variantele disponibile.
    Pretul pentru panzele colorate creste cu 12 lei + tva/m fata de preturile panzelor in variantele alb, natur si ivoire.
newsletter
Pentru comenzi si cotatii de pret - email : office@panzatopita.ro