Bine facut in Romania

Securitate & Confidentialitate

Cum si ce informații colectăm?

Noi colectăm informații de la dvs. prin abonarea la newsletter-ul nostru , prin completarea datelor din formularul de contact de pe site-ul nostru sau prin raspunsurile dvs. directe la un sondaj realizat de noi. Dupa caz, vi se pot cere diverse date personale: numele, adresa de e-mail, adresa poștală, număr de telefon.

text separator line

Cum folosim informatiile inregistrate?

Oricare dintre informațiile pe care le colectăm de la dvs. pot fi folosite într-unul din următoarele moduri: pentru a personaliza experiența dvs. (informațiile dvs. ne ajută să răspundem mai bine nevoilor dumneavoastra individuale); pentru a îmbunătăți site-ul nostru (ne străduim continuu pentru a îmbunătăți prezentarile de pe site pe baza informațiilor și feedback-ul pe care le primim de la dvs.); pentru a îmbunătăți serviciile oferite clienților (informațiile dvs. ne ajută să răspundem mai eficient solicitărilor dumneavoastră de servicii necesare); informațiile dvs., publice sau private, nu vor fi vândute, schimbate, transferate, sau date la orice altă companie pentru orice motiv, fără consimțământul dumneavoastră, altele decât cele pentru scopul expres de a afla informatii sau de a comanda si livra produsul achizitionat sau serviciul solicitat; pentru a administra un concurs, promovare, studiu sau alte caracteristici ale site-ului; pentru a trimite email-uri periodice. Adresa de e-mail oferita de dvs. va putea fi folosita pentru a vă oferi, informații, răspunde la întrebări, și / sau pentru alte cereri sau întrebări.

text separator line
Nota:

În cazul în care, în orice moment doriți să vă dezabonați de la primirea email-urilor viitoare, vom include instrucțiuni detaliate de dezabonare în partea de jos a fiecărui e-mail.

Confidentialitatea vis-à-vis de terti

Noi nu vindem, nu comercializam si nu transferam catre terti informațiile dvs. personale de identificare. Aceasta nu include terți de încredere, care ne ajuta în operarea site-ul nostru sau in prestarea de servicii adiacente de marketing/vanzare, atât timp cât aceste părți sunt de acord să păstreze confidențialitatea acestor informații.

Prin utilizarea site-ul nostru, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate on-line.

text separator line

Termeni de utilizare

Bine ati venit pe site-ul www.panzatopita.ro
(numita in continuare Site), aflat in proprietatea Tottex Impex SRL. Accesarea, cautarea SAU utilizarea site-ului contine implicit acordul dvs. cu privire la toti Termenii de Utilizare ce urmeaza a fi prezentati, așa că vă rugăm sa citiți cu atenție informatiile înainte de a continua.

În conformitate cu termenii de utilizare, noi vă acordăm o licență limitată, revocabilă, non-transferabile și non-exclusiva de a accesa și utiliza Site-ul prin afișarea pe browser-ul de internet numai în scopul de a vizualiza produse prezentate pe Site și nu in scopuri de comerciale, cu excepția cazurilor permise în mod explicit de către noi în avans. Orice încălcare a prezentului acord se duce la revocarea imediată a licenței acordate în prezentul alineat fără notificare prealabila.

Cu excepția cazurilor permise în paragraful de mai sus, nu se pot reproduce, distribui, afisa, vinde, transmite sau altfel exploata acest site sau orice parte a acestuia, cu excepția cazului permiterii în mod expres de către noi, în scris. Ne rezervam dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, dacă credem că un vizitator încalcă legislația în vigoare sau este actioneaza intr-un mod dăunător intereselor noastre.

Cu excepția cazului în care se prevede altfel în altă parte în prezentul site, toate informatiile pe care le trimiteți sau le postati pe site-ul nostru, de la idei oferi, know-how, tehnici, întrebări, comentarii, comentarii, sugestii sunt și vor fi tratate ca neconfidențiale și neprotejate, și vom avea dreptul perpetuu, irevocabil si transferabil de a le utiliza, copia, distribui, afișa, publica, executa, vinde, transmite , adapta.

În plus la postarea de comentarii pe site/blog, se acordă dreptul de a utiliza numele clientului, împreună cu orice revizuire, comentariu, sau alt conținut. Declarați și garantați că recenziile sau comentariile , nu vor incalca sau viola drepturile unei terte parti.

Tot conținutul site-ului, design, text, grafică și interfețe, colectarea, selectarea si aranjamentul acestora și toate software-ul sunt proprietatea, sau sunt licențiate în mod corespunzător de catre Tottex Impex SRL. Consimțământul se acordă pentru a vizualiza, copia electronic și tipări porțiuni de pe acest site pentru unicul scop de a plasa o comanda telefonic/e-mail pentru uz personal. Orice altă utilizare a materialelor de pe acest site, inclusiv modificarea, distribuirea, sau reproducerea în alte scopuri decât cele menționate mai sus scopuri, fara acordul prealabil scris al Tottex Impex este strict interzisă. Toate logo-uri, titlurile, personajele, numele, grafica și icoane de butoane sunt mărci de servicii, mărci comerciale ale Tottex Impex și nu pot fi utilizate de dumneavoastră pentru orice alt scop decât se permite în mod expres in prezenta.

În cazul în care un produs este listat la un preț incorect sau cu informații incorecte din cauza unei erori de tipar, ne rezervam dreptul de a refuza sau de a anula orice comenzi plasate pentru produsele respective.

newsletter
Pentru comenzi si cotatii de pret - email : office@panzatopita.ro